Etusivu     ~     Tallin esittely     ~     Asukkaat     ~     Kasvatus     ~     Ostetaan/Myydään     ~     Tapahtumat     ~     Muuta

Muutto osoitteeseen http://ruiskukka.org/teampink/tiilikanoja/
Kesä on viimein saavuttanut Suomen ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Vanha autosi natisee liitoksistaan, kun yrität selviytyä vanhasta hiekkatiestä. Navigaattori neuvoo sinua tekemään u-käännöksen, kun se on mahdollista, mutta uskot ystäväsi neuvoa oikeasta reitistä. Sään runtelema hiekkatie koettelee autoasi ja voinet huokaista helpotuksesta, kun näet punanuttuiset rakennukset metsän siimeksessä.

Näppärästi ajat autosi tallin pihaan ja työnnät oven auki noustaksesi autosta. Venytät pituutta ja hengität syvään maaseudun rauhaa, mutta hetkinen, mikä tuo kumma ininä on? Pian tunnet pienet jalat ihollasi ja nipistyksen, prkele! Itikoita!

Olet erittäin lämpimästi tervetullut Tiilikanojan talliin, joka sijaitsee kaukana kaikesta ja sivistyskin on jäänyt siinä samalla. Jättimäisen suuri pientalli sijaitsee metsän kätköissä, joka tarjoaa asukkailleen takuu varman rauhan ja luonnon läheisyyden. Matkailijoille tarjoamme parasta kotiruokaa mitä maailmasta voi saada puhumattakaan mukavista majoitustiloista. Toiminnallamme haluamme painoittaa vanhoihin hyviin aikoihin, jolloin oli kesäleirejä, vaelluksia ja erilaisia teemapäiviä. Suuret kilpailut ovat osaltamme olleet historiaa jo kauan sillä moni on ilmoittanut, ettei edes navigaattorilla löydä paikanpäälle.

Nostalgiaa tahdomme tarjota myös kasvatustoiminnassa tuomalla takaisin eloon vanhoja sukuja niin paljon, kuin suinkin mahdollista. Painoitamme shetlanninponien, suomenhevosten ja puolvieristen kasvattamiseen, mutta otamme enemmän kuin ilolla vastaan myös muita rotuja. Uusia linjoja olemme pyrkineet tuomaan shirejen parissa.
           

Suosittelemme vierailemaan myös;

Virtuaalitalli Acantha farm
Virtuaalitalli Gateaway (yhteistyö)
Virtuaalitalli Gwalch Welsh
Virtuaalitalli Kajo
Virtuaalitalli Paraatiponit
Virtuaalitalli Pemberley
Virtuaalitalli Solo
Virtuaalitalli Kadotetut sh:t
Virtuaalitalli Susiniemi
Virtuaalitalli Vaapukka
Virtuaalitalli Vegas
Virtuaalitalli Zeni

 

Tämä on virtuaalitalli // this is a sim-game stable
Ulkoasu © Rio, otsikko © Rinja, koristekuva © matty & TDR, tausta © All Free Backgrounds
sivun kuvat © Three Day Ranch, B. Langels & KKJ. Koristeet © Ritva's Gallery. Kaiken kopioiminen ilman lupaa on kielletty!